llibres

llibres

dijous, 8 de maig del 2014

Activitat virtual

Aquesta és una activitat del portal JCLICK amb ella anem a aprendre o repassar el cicle de l'aigua i els meteors. Anímat a  realitzar-la!

Rural vs Urbà

En aquesta activitat el que pretenem és afiançar allò estudiat a classe sobre el paissatge urbà i rural. Ací  trobem dues imatges i el que hem de fer es analitzar les-i comparar-les per demostrar allò après amb anterioritat. Posteriorment haurém de pensar en algun paisatge urbà i un altre rural proper a la nostra vida.


Troba les diferències de Newton


En aquesta activitat hauràs de trobar les diferències entre una imatge i l'altra per veure a quina velocitat funciona el teu cervell. Fes-ho varíes vegades i adona't de la rapidessa que ho fas  al cap d'un temps.



Dividir amb decimals

Aquest vídeo està penjat en el blog amb la intenció que els alumnes que no hagen entès l'explicació de la divisió amb decimals aquest matí, puguen practicar-ho, i repassar-ho per al seu bon assoliment.


Visionat hàbits d'estudi

Aquest video està destinat tant per a pares com per als alumnes. En ell veurem de manera il·lustrada alguns dels bons hàbits i consells per aconseguir un bon rendiment acadèmic.




Enllaços a webquests

Aci aneu a disposar de dos enllaços a dos webquests molt interessants per a vosaltres sobre el reciclatge i el bon tractament del medi ambient. Una vegada visitades i llegides haureu de realitzar els activitats sugerides per a la posterior exposició a classe.





dimecres, 7 de maig del 2014

Activitat matemàtiques

Amb aquesta activitat, aprendreu i repassareu alguns conceptes essencials de geometria, com poden Servicio La Recta, la semirecta, segmento el i el angle d'una Manera lúdica i per tant seran apresos SENTIDO cuasi adonar-vos-en.





Conte

Aquest es el conte de Hansel i Gretel. Amb ell Podem Practicar la Lectura ia més a més Després d'haver-lo llegit s'haurà de respondre tres petites preguntas.






1 - Que t'ha paregut el conte?
2 - Creus de Que es Contacto bo Menjar Moltes llepolies?
3 - Quina creus Que es Una Alimentació Saludable?

Aprenem ciències naturals jugant!

Aquest joc es Contacto de Ciències Naturals, amb ell treballareu els conceptes relacionats amb l'univers, La Vía làctia i el Sistema Solar. Aquest joc ens permet Potenciar la Competencia en el Coneixement i Interacció amb el món Fisic a la vegada Que Permet millorar la comprensió i el Vocabulari.



                                  

dimarts, 6 de maig del 2014

Conte: Somni o realitat?

En aquesta entrada podeu llegir aquest conte i adonar-vos que és pura fantasia. Després de la seua lectura i anàlisi vos anime a que en realitzeu un tant o més divertit que aquest.

Pronoms

En aquesta entrada us deixe aquesta fitxa per a emplenar i repassar els pronoms, amb aquesta activitat treballareu la llengua castellana.

Diptongos e hiatos

En esta entrada podréis hacer un repaso de las vocales cerradas y abiertas, además aprenderemos las diferencias entre diptongo e hiato así como su utilización. Finalemente realizaremos una serie de actividades para afianzar lo dado en esta presentación. 
¡Mucho ánimo y atento a la exposición!

Anem a fer un conte!

En aquesta entrada aprendreu a com fer un conte, de quines parts ha de contar i les pautes necessàries per realitzar-lo sense complicacions.
Animeu-se a realitzar-lo, serà divertit!

Aprenem a multiplicar mentalment


Aquestes diapositives ens permeten aprendre a multiplicar mentalment amb un nou mètode. Gràcies a les imatges, els exemples i les activitats d'aquesta presentació aprendrem a multiplicar d'una manera més lúdica que llegint els números del paper.
S'atreviu a provar-ho?


I tu recicles?

En aquesta entrada trobem una presentació que té la finalitat de cosncienciar i ensenyar-nos què ès el reciclatge i com podem dur-lo a cap. A més a més al final de la presentació trobem diverses activitats per afiançar allò que ens ha explicat la presentació.
Estigau molt atents perque aquest és un tema molt important tant per al present com per al nostre futur!



Les noves tecnologíes: un avanç científic o un perill humà?

Jason Huntley, un consultor de tecnologies de la informació resident en un poble prop de la ciutat de Hull, en el comtat cerimonial Yorkshire De l'Est, Regne Unit, va descobrir que la seua televisió intel·ligent de pantalla plana, col·locada en la seua sala d'estar des d'este estiu, estava invadint la privacitat de la seua família. Huntley va començar a investigar el dispositiu de marca LG que li va costar 400 lliures esterlines (uns 649 dòlars) després d'adonar-se de que la seua pantalla d'inici estava mostrant-li anuncis basats en els programes que ell havia estat veient. Va ser llavors quan el britànic va decidir controlar la informació que el televisor intel·ligent que es connecta a Internet estava enviant i rebent. Ho va fer per mitjà de l'ús d'un ordinador portàtil com a pont entre el seu televisor i el receptor d'Internet, per la qual cosa el portàtil era capaç de mostrar totes les dades que eren obtinguts pel dispositiu espia.

Prompte l'informàtic va descobrir no sols tots els detalls de cada programa que estava veient, sinó que cada botó que polsava en el seu comandament, estaven sent enviats novament a la seu corporativa de LG en Corea del Sud. Allí, l'empresa d'electrònica pareixia estar utilitzant les dades personals dels seus clients per a guanyar més diners, enviant vídeos promocionals de productes que potencialment podrien paréixer interessants. El LG de Huntley havia enviat a la seu de la companyia també el contingut de la seua col·lecció privada de vídeos digitals que estava veient en el televisor, incloent filmacions de celebracions familiars que contenien imatges de la seua esposa i els seus dos fills xicotets. Però el més preocupant de tota la situació va ser que el dispositiu va continuar enviant dita informació a Corea, inclús després que Huntley ajustara la configuració predeterminada per a desactivar l'intercanvi de dades.

El britànic va escriure sobre la seua experiència en el seu blog, el cas va cridar l'atenció dels principals mitjans de premsa del país, la qual cosa va obligar el gegant LG a obrir una investigació. "La privacitat del client és una prioritat", van afirmar els representants de la companyia. No obstant això, experts en informàtica destaquen que la investigació de Huntley probablement és només la punta de l'iceberg. Segons ells, els nous televisors intel·ligents que es connecten a Internet cada dia entren en més llars per tot el món i cada un d'ells pot ser fàcilment 'hackejat', ja que a diferència dels ordinadors, és impossible instal·lar-li un antivirus per la falta del 'software' necessari.



Una antiga ciutat es descobreix baix el mar.

La ciutat de Heraclion va ser envoltada per l'aigua fa 1500 anys. Aquesta ciutat va ser mencionada per l'escriptor grec Herodoto, l'historiador del segle quint abans de Crist. Aquest ja va escriure una meravellosa història d'Helena de Troia, que va viatjar a Heraclion aleshores port de gran riquesa, amb el seu amant Paris. Frank Goddio, arqueòleg francés va tropeçar amb aquelles relíquies que els va dur a un dels majors descobriments del segle 21 mentre viatjava amb un submarí de la ciutat. El descobriment va tindre lloc quan Goddio va estar en la recerca de tancs de guerra de Napoleó des de 1798 en la batalla del Nil, quan va ser derrotat per Nelson en aquestes mateixes aigües, però per a sorpresa d'ell, va tropeçar amb aquest magnífic descobriment.






Els descobriments incloïen estàtues colossals de la Deessa egípcia Isis , el Déu Hapi i un faraó egipci no identificat. Tot conservat en excel·lents condicions. També s'han trobat desenes de sarcòfacs que contenen els cossos d'animals momificats sacrificats a Amón-Gereb, el deu suprem dels egipcis.
Heraclion ha suposat afegir profunditat i detall en el nostre coneixement del món antic, ja que entre els descobriments trobem pilars amb inscripcions perfectament conservades i decorats amb jeroglífics.

Tècniques d'aprenentatge

Com un punt de partida es Fonamental la necessitat d'aprendre Tècniques bàsiques por adquirir pautes d'actuació i habilitats por Poder treballar de forma Autònoma, prenent iniciativas amb criteri.


 A continuació trobareu alguns exemples de pautes un Seguir o consells Que facilitaran l'Aprenentatge mitjançant sin Mètode de descobriment GUIAT.

  Espai d'estudi:

- Estudiar conve sempre en el Mateix lloc
 - Aquest lloc ha d'estai aïllat i tranquilo
 - El lloc ha d'Estar ben il.luminat i ventilación;
 - S'ha de CONTAR amb tot el mobiliari i material de necessari per a l'estudi

  ESTRATEGIAS de Motivacio i de Rendiment:

- Tindre Una Alimentació Saludable
 - Planificar el temps d'estudi i de descans
 - Tindre Una actitut Positiva i afecte por el TEMA un Estudiar
 Por afiançar aquestes Tècniques heu de fer clic en el següent enllaç i Investigar un Través de la pàgina Navegant por el blog.

http://www.xtec.cat/ ~ cdorado/cdora1/tecniq.htm